HARMONIJA-Velika humanitarna revija Verice Rakocevic

HARMONIJA-Velika humanitarna revija Verice Rakocevic

„Beograd je svet”
H A R M O N I J A
Velika humanitarna modna revija Verice Rakočević na otvorenom

Humanitarni modni događaj Verice Rakočević na kom će biti predstavljena nova kolekcija fall-winter 2017/18 u subotu, 16. septembra u 17 časova u Uskočkoj ulici.
Ovaj već tradicionalni septembarski događaj u srcu Beograda je više od modne revije – to je udruženi humanitarni poduhvat i manifestacija kojom se promovišu urbano nasleđe Beograda i kosmopolitski duh njegovih građana. Ovog puta, inicijativi Verice Rakočević pridružile su se kompanije Forma Ideale, Dexy Co, Pertini, Exspace, kao i turistička agencija Manga travel, koji su zajedničkim snagama učestvovali u opremanju Instituta za majku i dete i donacijama dali dragoceni doprinos unapređenju uslova u kojima borave naši mališani. Specijane gošće na događaju biće košarkašice Crvene Zvezde kao i Milica Petrović – čarobnica na violini koja svojom muzikom oplemenjuje svakodnevni život svojih sugrađana svirajući u Knez Mihailovoj ulici a za čiji izuzetan talenat šira javnost saznala tek nedavno.
Kolekcija „Harmonija“ inspirisana je skladom tekstura, boja, a spajanje naizgled nespojivog u jedinstvenu celinu čini je drugačijom od svih dosadašnjih. Korišćeni su najfiniji materijali poput kašmira, svile, vune i pliša, uz delikatnu završnu ručnu doradu. Forma je svedena, ležerna sa pratećim najaktuelnijim „oversize“ elementima.
Pozivamo Vas da medijski podržite ovu inicijativu i pružite podsticaj drugima da se odazovu sličnim akcijama u budućnosti. Svoje prisustvo na reviji potvrdile su brojne javne ličnosti iz sveta kulture i umetnosti.
Revija se realizuje uz podršku Skupštine grada Beograda koja je obezbedila porebne dozvole za održavanje ove manifestacije. Celokupne troškove organizovanja revije snosi Atelje za dizajn VR. Muzika Veljko Kuzmančević. Koktel za afterparty obezbedio je restoran „Manufaktura“.

Podeli ovaj post